torsdag 9 augusti 2012

Det går troll....

.... i mitt liv just nu...

Det började ju med något så äckligt som löss i mitt hår... och sedan har det bara fortsatt med att motorn till vattenpumpen skar sig.. och då sa jag till min underbare sambo att shit, nu går tvättmaskin och tumlaren oxå!

Ja, tvättmaskinen fick jag ju rätt om men istället för tumlaren så började spisen att gå på halvfart:(.

Och nu har det ju gått tre saker så nu borde det ju bli lugnt... OR NOT!!! 

Nä, nu började jag tappa mitt hår radikalt.. och då menar jag tappa!!! Istället för att sno en gummisnodd knappt 3 varv till en tofs så kan jag numera sno den fem varv... fattar ni.. jag har INGET hår kvar känns det som! Tur att jag hade en enorm kalufs.

Och nu kommer nog det värsta av allt! Det började läcka vatten från badrumstaket och det visade ju sig ganska snart att det kom från yttertaket.. Hur kul är detta på en skala tror ni? Tack gode gud för "Don´t worry about a thing" som ger oss en hand i all bedrövelse.

Ni kanske förstår hur det ser ut hemma hos oss just nu och det är inget roligt alls som sagt.. Men i helgen ska vi i alla fall lägga på takteglet för nu har vi tätat ialla fall.. men vi har ju allt inne kvar sen:(.

Ja just det ja, glömde säga att vi började ju gräva för drängering runt huset.. om vi är klara?.. Nä har lite viktigare saker för oss just nu.

Men men.. vi har ju faktiskt ett tak över huvudet nu ialla fall:)...

Nästa inlägg ska nog bli mycket mer possetivt.. ska ju faktiskt vara med på konstrundan här på Öá.. jättekul och spännande ska det bli...

kram kram

1 kommentar:

 1. Men HU vad jobbigt!
  Håret lät ju allra värst tycker jag! HAr du varit till doktorn med det?

  Här har jag klarat av Kanotmaratons mässa och nästa vecka börjar jag jobba med Bonnamarknaden på riktigt!

  KRAMAR på dig!
  /Madde i Bengtsfors

  SvaraRadera