torsdag 3 maj 2012

Blir en intensiv helg

Idag hade jag en underbar förmiddag.. började jobba kvart i två till halv fem:).. Skönt med såna dagar för då hinner jag med lite hushållssysslor oxå.. Det är inte varje dag man hinner med det.. nåja.. lite lathet ligger ju givetvis bakom.. 

Igår blev jag påmind om att det var två år sedan jag slutade röka:).. Helt underbart att känna att jag kan andas frisk luft och förhoppningsvis har jag förlängt mitt liv lite oxå.. 


Min sambo kom hem med dessa två böcker till mig, tar det som en liten present... Det är Pam & Nicky Lintotts båda två.. de gör helt fantastiska quiltböcker...När jag hämtade posten idag så låg ett paket med tyger ifrån Lapp-elisa i lådan.. Mycket trevligt... tygerna är främst för lite beställningsjobb och resten blir något annat:)


Och så är jag supernervös... Det visas nämligen vårkonst på Hammarös bibliotek i maj och där är jag med och visar ett av mina verk... Och ca 30 till... Vernisagsen är på lördag kl 12.30 till 15.00 om ni är sugna på en utflykt....


Efter vernisagsen så åker vi till mamma och kikar på hennes nya kattungar.. Barna är sååå sugna... Och på söndag är det konfirmationsdag för mitt gudbarn Maria. En riktig hästtjej.. kolla in www.stallheartbreak.blogspot.com 


Sen är det nog hemresedags.. Fast vi ska vägen om Jessica och hämta lite stolp till en liten ponnyhage:)..


Håll tummarna för mig på lördag är ni snälla!


Kram1 kommentar:

  1. Vilken härlig present!!
    Klart jag ska hålla mina tummar!
    Kram Lizzan

    SvaraRadera