söndag 21 februari 2010

Stockholm by night

Japp, igår morse med snöoväder på väg så drog jag och några från quiltarna Skogsstjärnorna med buss till syfestivalen i Älvsjö, Stockholm.. ja ja.. några
undrade ju vad i allsin dagar vi skulle ut och yra i den snön:).. men det ska ni få se på dessa bilder hur mycket vi yrade.. ha ha ha..Dessa två underbara tygerna med ett matchande ängel ska bli en väska till mig... den kommer bli ljuvlig... hoppas jag:)

Denna underbara bunt med matchande quilttråder blir en del av Christoffers täcke.. fattas två matchande tyger nu bara.. och mellanlägg och baksida....Detta ljuvliga tyg med lyster fick jag som 40-års present av goa Ela och Inger i quiltgruppen.. blev helt tårögd.. jag fixar inte riktigt det där med att ta emot kärlek av andra:)
De två ljusa tygerna är med fjärilar på och är väldigt glad att jag hittade dessa två sista metrarna:).. Lite berlocker blev det oxå.. trådarna var jättebilliga:)..

Det var en härlig underbar dag på mässan.. först var det ju så att jag blev så förvirrade av alla utställare så det såg ut att bli en billig dag.. klarar lixom inte av när det blir så mycket av allt..

Men men .. jag lovar att plånboken öppnades till sist.. efter baren.. ha ha ha...
Jösses vad jag gick loss, och de andra.. vi fick skrapa ihop pengar till kaffe och fika på bussen..


Fast när vi närmade oss hem till Karlstad igen så talade min snälle sambo om att han tyvärr inte kunde hämta mig eftersom han och barna är helt insnöade... jaha... men som tur är så var det tre till som skulle ut till Hammarö så jag liftade med dom till våran väg.. där stod min sambo och mina två underbara tultor och väntade på mig för en promenad på 600 m hem igen.. i en halvmeter snö.... Men eftersom jag hade handlat så fina saker så kunde inte ens det ta ner mitt humör:)...


Kram på er....


6 kommentarer:

 1. Tokfia...!kramar susanne

  SvaraRadera
 2. Tack för ditt inlägg, och ja nu längtar man faktiskt efter våren! Vilka härliga tyger. Man blir så inspirerad och sugen... Bara det att jag inte gillar att sy:( Det är väl starkt jobbat av en som är utbildad sömmerska:):) Jag har ju en liten tjej som precis har upptäckt barbiens värld, tänk va härligt om mamman kunde sätta sig ner och sy massa härliga klänningar. Det had blivit jättefint om man hade köpt så fina tyger som du har gjort. Ordnar du en sy barbiekläder kväll, är jag med direkt!! Sköt om dig... Kram Inga

  SvaraRadera
 3. Hi Helene---love your new fabrics--glad you had a fun day shopping!!
  I also wanted to thank you for coming by my blog site and leaving Birthday wishes--thank you
  have a wonderful week
  Hugs, Di

  SvaraRadera
 4. Det finns INGENTING som kan stoppa en när man har tillfälle att fara på mässa där det finns TYG!!! Du har köpt jättefina tyger!
  Man undrar ju när denna vinter tar slut, helt otroligt va mycke snö vi har och fortfarande kallt, -23 nästan hela helgen!!

  SvaraRadera
 5. Vad mycket fina saker du hittat på mässan! Det där med berlocker missade jag helt, skall komma ihåg det till höstens mässa. Ha en fin dag.
  :-)

  SvaraRadera
 6. God morgon Helene!!!
  Tack för din goá hälsning, den behövde jag kan du tro!
  Känns så skönt när människor är så förstående men efter alla kommentarer på mitt sista inlägg så förstår jag att där finns många som kan känna som jag.
  Du kan tro jag hunnit med mycket i veckan tack vare att jag inte suttit vid datorn varje dag, den snor mycket tid ifrån en!

  Jisses vad mycket fint du shoppade loss på mässan då och presenter blev du oxå bortskämd med:)
  Nu är jag nyfiken på den där väskan du skall göra av dom vackra tygerna.

  Ha en skön dag Helene....
  Kram
  Marianne

  SvaraRadera