söndag 28 februari 2010

Oj.. vad har jag gjort...

alldeles för många stitchery-motiv:)... mönstret till Christoffers quilt var visst till en enkelsäng.. trodde det var till en spjälsängen.. så nu har jag några motiv över:)..

Så här blev den nedre delen ialla fall när jag sydde ihop alla rutor...


Och den övre blev så här.. det kommer bli två kanter runt.. en smal blå med gröna larver och en bred i brunt som jag har beställt hos www.lappe-elisa.com Igår var jag ner till stan och köpte baksida och vadd till den... och så köpte jag tyg till Christoffers dopklänning.. helvitt halvlinne och en smal ljusblå spets... får se om det blir godkänt av hans mor:)
Och så har jag börjar på min "tant"väska ha ha ha.. eftersom jag fyllde 40 i tisdags så har jag hört att man blir tant:(.. förstår inte riktigt det där men.. jag njuter ialla fall för fulla "tyger" av min ålder...

Det blommiga och bakgrundstyget i ljusrosa är de som jag köpte i Stockholm på symässan.. Ska fortsätta med väskan imorgon kväll för då är det dags för nästa quiltträff nere i Karlstad.. ska bli mycket roligt eftersom jag missade sist pga att bilen pajjade:(..
Och så måste jag bara säga.. herregud gott folk.. var kommer all denna snö ifrån?!!!
Nu ska jag ta kvällen så nu får ni ha det riktigt gott några dagar.....
Ps.. kika gärna in på mina favvobloggar till höger.. de gör så underbara saker så man blir riktigt avundsjuk...
kram på er
2 kommentarer:

  1. Quilten är helt underbar! Jättefina broderier. Och väskan sen, helt suveränt fin kommer den att bli.
    :-)

    SvaraRadera
  2. Å vad jag saknar er.. Snart måste vi ses. Vad fina saker du gjort. O grattis i efterskott. Kolla in vilka dockskåpsmöbler Lena gjort. Allt e hemmagjort. Otroligt.http://www.bergsman.zoomin.se/ Kramar till er alla!!

    SvaraRadera