söndag 14 februari 2010

Härligt härligt...


Har haft en kanonhelg:)...

Började med att jag åkte på quiltträff nere i Karlstad på lördagen. Sydde en duk med rådhustrappa i blått och beige till min dotter Anette.. Hon har nämnligen fortfarande duken med änglar hon fick i julas:)... Och så hittade jag en neccesär som hon hade börjat att sy en gång och bestämde mig för att sy färdigt denna oxå. När jag ändå var i farten menar jag:)...


Sent för eftermiddagen kom då äntligen Anette med sin familj och Tomas... åh vad det kändes skönt att ha dom här allihopa... Även om nu natten blev vääällldiiiigt lång.. sov tyvärr väldigt dåligt med barn överallt och snarkande människor och en liten Christoffer som vaknade minst två gånger och ville ha mat.. ha ha ha.. Hade glömt det där med att ha bebisar i huset:)


På söndag blev det strålande solsken och riktigt varmt ute intill husväggen... kändes välbehövligt! Idag firade vi Tuva som fyller 5 år imorgon med hennes farmor, farfar, mormor och morfar.. de andra var ju redan här:)... Det var spännande tyckte hon. Och hon var så duktigt som pyntade sin tårta mest på egen hand:).. jättefin... eller hur?Och nu var det ju så att jag och Dennis gick ju inte lott(present)lösa heller.. Dennis har ju fyllt år och jag ska fylla år så vi fick lixom slå ihopa alltsammans till idag:).. Dennis fick sånt där som jag tyckte va bra.. knivar och termometer ha ha ha.. Och jag fick av världens bästa mamma kaffeservisen i tolv delar som min morfar (f-1925) fick av sin mamma när han var liten:)... Den är bedårande....och så fick jag tolv par smörgåsbestick .... hur fina och underbara som helst....Så ni kan ju förstå att jag har haft en härligt helg eller hur.. och om man föresten ändå har varit inne på väder så kan jag rekommendera er att besöka bloggen http://www.skonagrona.blogspot.com/ ... Bloggens bloggare Marianne har nämnligen fått en av sina vackra snöbilder visade på teven... Och så får ni även läsa vad hon har börjat med... ja ja.. loppis på sin blogg:)... jättefina saker...Kram på er..5 kommentarer:

 1. Ohh vilken härlig duk, underbara färger! Tårtan ä hur fin som helst den med, månne det vara en blivande konditor?
  Kram Lizzan

  SvaraRadera
 2. Ååå.., tack för den fina reklamen Helene.., du är underbar!!!
  Innan jag glömmer det.., vilken kaffeservis du är lycklig ägare till, helt makalöst vacker!
  Årtalet bär respekt med sig:)

  Och du, hälsa tuva att det var den grannaste tårta jag skådat.., jättefin:)!!!
  Nu skall jag ut och skotta snö, det kom ju efterlängtade sex-sju centimeter till i natt:(((
  Ååå, så jäkla trött på snön nu!!!

  Ha en underbar dag Helene och tack ännu en gång för att du skrev så mysigt om mig och bloggen:)
  Kramar till dig
  Marianne

  SvaraRadera
 3. Nu har jag hittat din blogg oxså.
  Grattis föresten i efterskott. Jag ska ta med mig symaskinen nästa gång vi ska sesså syr vi av bara den, skulle vara kul.
  Kram från moster.

  SvaraRadera
 4. Jag har bestämt mig nu.., tidningar får bannimej stanna hemma ett tag till och så får jag kränga iväg dom när jag skall ha loppisdagar här hemma istället.
  Då hoppas jag du kommer och tjötar lite.., men det blir först till sommaren och det är låååångt dit.

  Kålpuddingen i ugnen.., det börjar lukta smarrigt till hela familjens förtjusning:)))
  Vi ÄLSKAR kålpudding här hemma....
  Önskar dig en trevlig kväll..
  Kram kram
  Marianne

  SvaraRadera
 5. Moster: Du är hjärtligt välkommen med symaskinen.. snart klar med motiven till Christoffer:).. kram

  SvaraRadera