onsdag 3 februari 2010

SNÖ SNÖ SNÖ.. OCH PAKET!!!! IGEN!!!!


Alla vet ju att den här vintern har vi fått snö för alla andra års klagomål. Snö snö och åter snö... men ljuset i snöyran för mig blev ett ytterligare tygpaket ifrån www.lapp-elisa.com .. Tack gode gud för henne:). Det är ett tygpaket till quilten "et rosenteppe" som är ett mönster gjort utav duktiga AnnaKa. Vet inte om ni vet men hon har gjort MASSOR utav trevliga mönster till väskor, dukar, bordstabletter och bonader... Tygerna har duktiga lapp-elisa själv plockat ut för denna vackra quilt:). Till och med sticherybaksidan var med:).. Så nu är det bara att beställa broderigarnerna med som jag gör hos www.broderama.com eftersom dmc-garnet är billigit och de har snabb leverans där.

Den här veckan känns lite kaotisk för mig.. med bl a pipandet i mobilen om vik.jobb som man snabbt ska svara på och sedan en väntan för att se om man får något av jobben de rekommenderar.. Idag tex svarade jag ja på tre jobberbjudande som var på olika ställen men var på samma dagar... Efter jag hade svarat så fick jag kolla på vad jag hade svarat ja på:).. och som tur var fick jag ett utav dom... men känner ändå att man inte har riktigt samma koll som innan när en människa ringde och frågade:).. ja ja.. man vänjer sig väl... Är glad att man blir tillfrågad ialla fall...

Fyra dagars jobb med två stängningar:( , ingensnöad väg och en bil som krånglar, näst minste går på pencilin igen?, imorgon ska de två småtrollen få sin andra svininfluensaspruta och så blogga för quiltgruppens hemsida, www.nogg.se/skogsstjarnorna och tvätta, elda, diska, natta barna osv.. så känns det lite jobbigt just nu:(.

Och min stackars sambo som cyklar i detta vädret 1 mil enkel väg ner till stan för att komma till jobbet och sen komma hem... usch usch usch...

Nä, dags att sätta fart:)

kram på er därute i snöyran

Helene

2 kommentarer:

 1. God morgon Helene!!!

  Är du insnöad????
  Här hemma är det fullkomlig kaos, plogaren vet ju för tusan inte var han skall göra av all snön så vi har fått en släng ner på vår uppfart.., jippi!!!
  På bilen ligger där en halv meter snö på taket och meterhöga driver runt om så nu skall jag klä mig varmt och ut och försöka befria lilla Bettan från alla snö!!!!

  Tur att jag fått massage och känner mig energirik igen inför detta "skottaruppdrag"...:)

  Ha en skön torsdag Helene.., snart är det helg!!!
  Kram kram
  Marianne

  SvaraRadera
 2. Jag hänger mer än gärna med i ditt demonstrationståg Helene..:)))))
  Kram kram
  Marianne

  SvaraRadera