söndag 16 september 2012

Hujeda mig...

Ja, som många av er redan vet så har vi ju haft lite bestyr med trollen som går i våra liv... Nu ska ju innertaken bytas i utbyggnaden och det innebär att jag har fått flyttat ut ur mitt syrum till vardagsrummet. Jag har fått krympt ner det rejält och fått packa det som "inte" är viktigt, och vem vet vad som man behöver nu? Ja det var en dilemma, men nu är det gjort!

Fast det var inte så kul när vi flyttade det stora skåpet för där upptäckte vi en vattenskada i väggen.. alltså när ska dessa troll lägga av? Nu måste det väl ändå räcka eller...När jag var med Anna ner till Quiltköping så köpte jag denna striplinjalen och boken av den supertrevliga butiken annalunda. Och jag var ju så klart jättenyfiken på hur den funka så jag tog min franska rulle Rounniex från Moda. 
Och det var kul.. så himla kul.. så snabbt och så precis..Ja den här linjale och underbara boken kommer bli väl använda.

Mer har jag inte hunnit sy för jag har jobbat en del den här veckan och nästa vecka kommer bli stenhård med heltid. Och jag vet att de flesta jobbar heltid men tyvärr orkar jag inte med det, varken kroppen eller humöret. Jag blir en riktigt plåga för min omgivning och det är inte kul... Så därför jobbar jag bara kortare perioder heltid! 

Och vet ni vad, i fredags jobbade jag som syfröken! Åh så kul det var att jobba som det igen.. det var så längesen jag stod i ett klassrum så jag hade nästan glömt bort hur underbart det är!

Näpp, börjar jobba kvart i åtta imorgon med underbara pedagoger och ungar!

Kram på er!

Obs, om ni missade Annasbatik i quiltköping så får ni chansen att träffa henne i Borås sista helgen i september. Då har hon en ny laddning med batikrullar och en del nya batiktyger:)


2 kommentarer:

  1. Roligt att du gillade linjalen och boken!!!Tycker också den är smart och jätte rolig att använda,,och fort går det också samt blir perfekt!!kram till dig

    SvaraRadera
  2. Efter en sommar med "troll" i golv och tak så förstår jag verkligen hur det måste kännas med "troll" i vägg! FY 17!!!!
    Synd att man inte ska till Borås. Det hade varit roligt att fingra på mer batik!!!
    Kram

    SvaraRadera