onsdag 12 september 2012

Hemma och

... härligt trött efter Quiltköping!. 

Resan började med att ta mig till Ed på torsdagen där det skulle anlända drygt 1 km tyg. De kom kl halv fem på eftermiddagen och jag en kvart senare.. Kl fem började jag och Anna skära och vika, en halv meter där och en meter här. Till hjälp att vika hade vi Annas mamma och det behövdes vill jag lova! Och vilka underbara tyger! Vi skar snabbt så vi fick öppna nästa packe för att se vad som fanns i den. Strax efter kl sex dök Jessica upp och nu var vi tre som skar och en vek så nu gick det undan och vips kl ett på natten var vi färdiga.. Ja, vi skar väl inte upp allt men nästan.

Sen skulle allt packas i ordning så kl blev över två innan jag och Anna hamnade i säng och jag somnade gott utan att drömma om mönstrade tyger:)

På fredag drog vi iväg för kl fyra öppnade mässan och då var vi redo! Och va mycket trevliga människor det finns! Träffade massor av den sorten och så fick man kramas lite med Anna på annalundabutiken och Eva. Så mycket fint den  affären har! 

Och så träffade jag ju min underbara styvmamma Marianne, för visst kan jag väl kalla henne så fast hon och pappa skilde sig för hundra år sedan? Ja, jag blir i alla fall överlycklig när jag träffar henne!

Sen träffade man ju bl a Majas Paradis och m flera bloggare som jag läser.. Tyvärr vet jag att jag träffade Lizzan men inte fattade det.. alladeles för mycket folk eller så var jag för trött för att det skulle gå in i hjärnan:). Men jag säger nu -Hej Lizzan! Va kul att träffas... 

Och så har jag ju provsytt en Innova Armlong! Åh jag blir helt sålde.. tänk om jag hade en sån leksak!...

Om jag köpte något, jorå, lite grann fick jag allt med mig hem:)

På kvällarna var jag och Anna så trötta att vi la oss runt åtta-halv nio och somnade direkt... 

Jag tog tåget hem från Öxnered, Vänersborg och det gick jättebra tills vi nästan var framme i Grums, där jag och 70 resenärer till skulle byta till buss för att ta den sista biten till Karlstad. 

Först körde tåget tyvärr på en älg som åkte under alla fyra vagnarna och det på hördes och kändes.. Fya.. och så kom det in älgdoft i vagn 1 men jag satt som tur var i vagn två...

I Grums fanns det inga bussar insatta men tågvärdinnan var fantastisk... Jag fattade direkt att detta orkar jag inte med så jag ringde efter Dennis så han kom och hämtade mig!.. Var inte hemma förrän efter kl 11 på kvällen och hade jag väntat som de andra resenärerna fick så hade jag inte varit hemma förrän bortåt 12..

Sen har jag ju jobbat och jobbat så jag har inte hunnit med mer än klappat tyg och glo i böckerna.. men till helgen blir det nog.

Tyvärr blir det inga foton den här gången.. 

kram

4 kommentarer:

 1. När jag så att du varit till Quiltköping tänkte jag "men skit en jag missat" kul att veta att vi inte gjorde då ;)
  Kram Lizzan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Va du oxå.. ha ha ha.. ja,det var ganska många intryck av ..hm.. folk och tyger:)

   Radera
 2. Det var jätte trevligt att träffas,,Helene,,hoppas vi syns snart igen!!Kramar från Eva

  SvaraRadera
 3. Hej Helene!
  Det var så roligt att träffa både dig och Anna och Anna och se, klappa och njuta av alla vackra tyger!
  Så bra att du gav dig till känna!
  Nu plockar jag in dig i min "favvolista".
  Kram

  SvaraRadera