onsdag 27 januari 2010

Paket och vilket väder:)

Vad tycks om dessa underbara tygerna som jag hade beställt ifrån Lapp-Elisa... Det kom redan igår och vill ju självklart visa er alla tygerna tillsammans... Detta tror jag kommer att bli en quilt till mitt barnbarn Rebecca:).... med något stitchery givetvis.. Älvor och fjärilar kanske.. Vi får se... Måste ju bli färdig med Christoffers först.

Kommer ni ihåg min virriga förklaring om dessa block som vi skulle sy åt varandra i Skogsstjärnorna?!! Bra... Dessa fem block har jag sytt till mig själv och ska nu på måndag lämna dessa vidare till någon på träffen som ska sy nya fem block åt mig i matchande färger.. Jättespännande!!!!Blocken nedanför är Ingegärds.. De har hon sytt själv och gett till mig.. Nu har jag sytt 5 matchande till henne som hon givetvis inte får se förrän slutet av terminen.. Därför kan jag inte lägga ut de jag har sytt åt henne eftersom hon läser min blogg.. men snyggt blir det .. det lovar jag:)


Och nu kan man ju tala om snö igen.. jösses vilken snömängd det kom ner.. ha ha ha.. Nä nu får det baske mig räcka.. Och det roligast av allt är att plogbilen vänder vid vårat staket!!! Så typ 60 meter är en halvmeter snö som min stackars Dennis får skotta.. och nej.. jag tänker INTE ta ifrån honom sitt jobb:)... Och när vi ändå pratar om min älskade sambo så kom han precis hem ifrån sången... Han var där och fick provsjunga och han blev antagen.. Det är en sån där kul gospelskör nere i stan.. Så detta ska bli kul.. de hade bl a sjungit Michael Jackson..


Vill oxå passa på att säga att det är "bara" tre dagar kvar tills jag ska pussa och gosa.. ja ni vet ju vilka.. ha ha ha..


Kram på er och skotta inte ihjäl er.. Tänk på ryggen:)4 kommentarer:

 1. Vilka härliga tyger...helt klart dreggelvarning, men nu ska jag inte köpa mer tyg, nu ska jag sy bort det jag har!!!!!
  Ert "sy åt varandra" projekt ser spännande ut, ska bli kul att se hur det blir när det är klart!
  Kram Lizzan

  SvaraRadera
 2. Tygerna är jättefina. Har varit på väg att beställa men hejdat mig. Det är ju syfestival snart och det brukar kunna kosta en del. :-) Vilket roligt projekt ni startat, skall bli roligt att se hur det blir. Ha nu en riktigt härlig o mysig helg.

  SvaraRadera
 3. Hej Helene!!!
  Snygga tyger du.., skall bli kul att få se vilka skapelser det blir utav dom?:)

  Snö ja, nu får det väl ändå räcka.
  Idag kommer Janne hem ifrån USA, solbränd och hemsk..., håller mig några meter ifrån honom närmsta veckan för att undvika ångest!!!

  Just, du känner ju lilla Inga, världens härligaste och gladaste tjej!!
  Vi var på mässa ihop igår i Oslo, körde fel och resan dit tog två timmar längre tid.., ajajaj!
  Men vi hann det vi skulle.., tack och lov.

  Önskar dig en skön helg Helene och ta väl hand om dig i kylan.
  Kram kram
  Marianne

  SvaraRadera