måndag 11 mars 2013

En lång månad....

har det varit med sjukdomar, jobb och lite annat tölit plock så kanske våren kan pigna till mig... Varit till Ed  den här helgen som var och gratulera min son på hans tjugoårsdag.. Bjöd han på restaurang och hade det supertrevligt bara han o jag. Sen bjöd vi in oss till hans far på kaffe med.
 


Sen blev det en fixa min väv hos min kompis pappa o Ebba.. det var lite långa trådar :).. Men med kaffe o smörgås ordnade vi detta oxå... Åkte till min syster Susanne o vinade till en god kycklinggryta o mello...
 Söndagen åkte jag till Anna och där fikade o firade hon, Jessica o jag våran födelsedag.. 21, 23 o 24 februari fyller vi :) Sen satte hon oss i ett perfekt arbete.. Hon har ju kommit hem från Bali med ? meter med nya Batiktyger och dom fick vi hjälpa henne att packa in charms, layer cakes o Jellysar i höst o vårkollektioner... Underbart vackra!!!!
 Här har jag påbörjat ett Red work med X-Block och hörnerna syr jag av och syr små wheels... allt i rött o vitt från batiktygerna från bali.
 Sista raden av Bee in my Bonnetrow design av Lori Holt! Så nu har jag sytt ihop alla längder o nu ska den "bara" monteras med baksida!! Tur vi snart ska på Ufo helg jag, Anna o Jessica hos lapp-elisa!!!
 

 
Och här är min 8-åring med sin ena present som hon slet hela dagen med att bygga ihop!
 
Ja, förutom att fortsätta att sy o jobba o få lite rätsida på livet så tänkte jag försöka börja njuta av att solen har hittat oss ett tag nu!
 
 
Kram

1 kommentar:

  1. Det var en härlig rad med blommor som Du sytt, tycker jag. Dina blommor får mig att tänka på den kommande våren, och det känns bra!

    Dollandesign

    SvaraRadera