onsdag 2 januari 2013

Första dagen

på det nya året tillbringade jag i syrummet?!! Ja, det verkar som jag inte får nog av det där rummet, hm beroendeframkallande tror jag!
 

Den här väskan började jag på igår och den ska Susanne få. Mönstret är AnnaKas men jag har gjort den lite mindre eftersom den är så enormt stor i vanliga fall. Ni kommer säkert ihåg min sån väska som jag gjorde för längesen? Om inte så får ni bläddre till år 2011 och kika :) . Den här väskan ska inte få rynk utan jag har köpt Jumbo Ric Rac i grått från lapp-elisa som jag har skurit av lite längs med uddarna.. Ska se om jag hinner få på det idag, men först ska handtagen göras!

 
 
Här är ett foto på flickorna och här ser ni oxå den berömda klänningen från Cream  som jag och min värdinna hade likadana. Tänk som det kan bli! Jag köpte min i Tanum i november hos Ann-Chatrins och hon köpte sin här i stan runt jul utan varandras vetskap. Och så använder i dom på samma gång.. Så lustigt.. och vilken tur att vi inte vart iväg någon annanstans.. typ på restaurang eller så :)
 
Nä nu ska jag och flickorna strax åka och fika med bästaste Linda på Haga!
 
Kram kram

1 kommentar:

  1. Det var en söt uggla som Du har på Ditt "väsktyg". Den var rar, tycker jag. Det ska bli spännande att få se väskan färdig senare.

    Dollandesign

    SvaraRadera