söndag 13 december 2009

Nu är det snart jul...Ni har säkert funderat på vad jag har tagit vägen.. men mycket jobb har det blivit och tröttheten sätter sina spår.

Men nu så... som ni säkert har förstått så bakar jag väldigt mycket nu på hösten inför advent och jul:)... Och idag har vi bakat lussekatter... småflickorna var superduktiga och tyckte att russinen var mycket goda:)... men två fulla plåtar blev det ialla fall...

Tre grytlappar har det blivit oxå.. fuska lite och tog den enkla modellen... och så quilta jag dom med stappling... Min mammas trädgårdsquilt går framåt, sakta men säkert nu när jag har börjat quilta ihop den.. och fy så tungt det är:(.. har jätteont i nacke och vänstra skuldra, axel och arm... men klar ska den bli!

Har även sytt en julklapp till min syster Susanne, men jag får lägga ut foto på den efter jul, eftersom hon läser min blogg:)

Vi har även haft 40-årskalas för min älskade sambo på första advent och det var jättetrevlig. Det var extra roligt att verkligen kunna duka fram "sju" (läs 11) sorters kakor till fikat:)

Och så måste jag bara säga att ni bara måste gå in på Fröken Elsas blog som jag har till höger... hennes julkalender är fantastisk!

Andra advent var vi på adventsfika hos våra kära grannar Lisa och Rickard.. snacka att komma in till ett otroligt vacker och hemtrevligt hem.. förstår att hon älskar heminredning...

Nä, nu är det snart sängen då jag ska iväg och jobba imorgon!

Ps.. det snöar här hos mig nu:)

Kram

2 kommentarer:

 1. Vad härligt med hembakat! Grytlapparna är jättefina, gillar tygerna i dem med. Hoppas du får en fin vecka!
  :-)
  Det snöar här med, jippi.

  SvaraRadera
 2. Hej! Om du klickar på siffrorna i min besöksräknare kommer du till sidan där de finns. Ha en fin vecka och en riktigt God Jul.
  Kram

  SvaraRadera