måndag 21 december 2009

Tomas har kommit och jag är klar

med mammas trädgårdsquilt:)... jättekul att äntligen vara klar och att jag hann... Hoppas att hon nu blir glad på julafton så jag inte har gjort all jobb förgäves:)...

Och min son Tomas kom idag.. han skulle ha kommit igår egentligen men då vi inte visste att västtrafik VÄGRAR numera ta emot kontanter (som Tomas endast hade) så fick han vackert stanna kvar i Ed... och ja jag var väldigt ledsen och arg... Men idag är jag desto gladare:)

Och nu till en hemsk bekännelse... jag och min älskade sambo gick ut i mörkret för att ja... fy.. stjäla en gran... men jag fick så dåligt samvete medan vi gick och letade så jag sa att nä... vi köper en imorgon framme i centrum... men en trevlig iskall prommenad fick vi:) Och antagligen kommer jag att drömma mardrömmar om detta inatt:( ha ha ha...

Nä nu är det dags för kvällsmat och natta flickorna...

God natt på er!

Helene

1 kommentar:

 1. Hej Helene!!
  Jo du.., vi har bannimej funderat på att ta oss till bokhandeln och köpa oss varsin Triss men vi håller på spänningen lite till:)
  Ser att du har anknytningar till Ed där jag själv är boendes, har jag tolkat det rätt så är det din syster som bor här??

  Du är en jäkel på att pyssla, vilken underbar quilt du har gjort och jag är bombsäkert på att din mamma blir superglad, man kan ju inte bli annat!!!

  Kul att "ses" och jag passar på att få önska dig en underbar jul Helene och ta väl hand om dig.
  Kramar till dig
  Marianne

  SvaraRadera