måndag 16 november 2009

Hurra....


..idag kom detta vackra paket på posten från www.lapp-elisa.com ... fatta hur kul det är när man kommer hem från jobbet och får syn på detta.. man kan ju bara bli hellycklig!
Som ni förstår har det varit en intensiv helg för mig:) med 9 timmars quiltträff på lördagen, och på söndag tog jag sovmorgon. Mycket behövligt men ack så ont i huvudet jag hade.. inte bra att sova så länge.. hoppade över frukost och tog med mig familjen på en kurragömmalek i våran underbara skog. Därefter gick vi in och värmde på dagens efterrätt, paj med vaniljsås, och en kopp te.. japp, ni läste rätt.. vem säger att man måste äta efterrätten eftermiddagen:)
Och medan Dennis drog iväg och köpte småflickornas ena julklapp, begagnade slalomskidor, så började jag och flickorna med middagen. Det fick bli kött, sås och potatis med kokta morötter till.. mumsilababba. Och ingen efterätt då eftersom den hade vi ju redan käka upp..
Sen fick jag bakfnatt.. solrossnittar och tekakor, ja jag tror oxå snart att det enda jag gör är att baka, men riktigt sant är det ju inte, jag fixade ju även quiltgruppens nya sida... Skogsstjärnorna heter ... kika gärna in på den i länken ......
Idag har jag jobbat halv dag, och efter att ha hämtat flickorna så åkte vi hem och ja ja,, jag vet ,,, men kan inte låta bli nu när det snart är advent och jul... bakade snoddas och mer chokladsnittar... på något mystiskt vänster så minskar just den burkens innehåll:).. webkamera vid skafferiet vor kanske en god ide:)...
Nä, kram på er och ha det så gott!
Helene

1 kommentar:

  1. Så fina tyger du har köpt!! Det är alltid roligt med såna paket, jag väntar hem ett paket från USA denhär veckan...

    SvaraRadera