söndag 12 juni 2011

Två intensiva veckor....

... men väldigt trevliga:).... Här nedan ser ni Tuva med smirks ponny Labolina på hennes första hoppträningstävling... och som ni ser vet hon ju helt klart hur man gör för att ta sig till mål:)...
Hon var så himla duktig och startade i två klasser med felfria rundom och resulterade med två fina rosetter... -kan vi köpa häst nu, frågade hon givetvis.. och jag svarade som vanligt..nja vi får se... Jag vet inte riktigt hur vi ska klara oss från inköp av ponny.. har någon något tips till oss föräldrar?..Förra fredagen kom Anette, Rebecca, Tomas och hans tjej hit och stannade ända till på måndagen.. himla lycklig var jag..


Igår morse åkte vi till Ed för att fira en av mina underbara systrar, Susanne, som äntligen får fylla 40:)... Sydde färdigt den här Quilten till henne och hon var väl nöjd tror jag:)

Efter en mycket sen kväll/natt så var det upp imorse... Vi skulle hemåt och mitt gudbarn Maria skulle tävla med sin fina häst Julina i Eds ryttarsällskaps KM tävling i dressyr.. och det vill man ju inte missa:).... Fast så himla mycket ficka jag inte se för av någon konstig händelse så blev jag tävlingens speaker?!!! Men efter en massa stammande så tror jag att det lät bättre och bättre i högtalarna.. slutade faktiskt med att jag sjöng en liten truddelutt:)... Inga mer kommentar om det men det där med speakingen tror jag att det inte blir mer för mig ialla fall:)...


Önskar er en trevlig ny vecka och i nästa blogtillfälle ska jag visa vad jag sitter och syr nu... en liten ledtråd är hexagoner och kvadrater och zigzagband:)


Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar