tisdag 2 juli 2013

Kalas i dagarna tre och....

Här har vi firat Filippa riktigt ordentligt med kalas i tre dagar :)
 
Tänk att denna tös är 7 år nu!
 

Först ut hade vi hennes barnkalas dagen innan hon fyllde år. Sen på hennes födelsedag kom farmor, farfar och farbror Robin med familj!
 
Och på lördagen kom mormor, kusin Maria och det bästa av allt, gudmorsfar Susanne som fyller år samma dag som Filippa! Ja, nu undrar ni vad jag menar med gudmorsfar? Jo det är så att den där stackars ungen har ingen gudfar eftersom moster Susanne krävde att få ensamrätt på denna tös om hon föddes på samma dag som henne, och det gjorde hon ju :) Så då har Filippa bestämt att hennes gudmor får faktiskt vara gudfar oxå så där kom ordet gudmorsfar till!
 Här har jag sytt en mysfilt till i Balityger från Anna. Den här kollektionen har hon plockat fram efter en annan kollektion som heter Grean Tea!
Jag har använt Ikeas fleecefilt för 15 kr som baksida och den blir 130 x 160 cm stor... Alldeles lagom tycker Tuva och stal den direkt upp i hennes säng.. Förstår inte hur många filtar den tösen ska ha...
 

Annars är det väldigt lungt här hemma.. Skönt med semester nästan hela sommaren... ska bara jobba v 30 o v 32.
 
Nästa vecka kommer Anette o Rebecca hit.. Rebecca ska stanna här hos oss några dagar och sen ska jag köra hem henne. Ska bli mysigt med lite barnbarnsmys!
 
Igår bakades det bullar och kokades rabarbersaft med kanel i.. Blev gott!!
 
kram kram kram

1 kommentar:

  1. Så härliga tyger Du har sytt mysfilten i, tycker jag.

    Dollandesign

    SvaraRadera